Verzorgende IG

Caring Nurse "Patiëntgerichte Passie: Leerplek Caring Nurse in de Wijkzorg"

Bij Caring Nurse, in de wijkzorg, zal de BOL-student of werknemer als leerling verzorgende IG een sleutelrol spelen. Een typische dag begint met het plannen van zorgroutes en het verzamelen van benodigdheden. Ter plaatse biedt de student persoonlijke zorg, medicatiebeheer, observatie en nauwkeurige rapportage. Het bieden van emotionele steun en effectieve communicatie met patiënten en families is essentieel. Samenwerking in een multidisciplinair team is standaard. De student leert diversiteit in patiëntbehoeften begrijpen, medische kennis toepassen, zorgplannen aanpassen en omgaan met onverwachte situaties in de zorg. Dit levert waardevolle ervaring op en bereidt de student voor op een lonende carrière in de gezondheidszorg, met een sterke focus op patiëntenzorg en -welzijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer bij Caring Nurse moet over een breed scala aan vaardigheden beschikken om effectieve zorg te bieden. Dit omvat empathie en een gevoelige benadering om patiënten te ondersteunen, evenals communicatieve vaardigheden om helder en begripvol te kunnen communiceren. Oog voor detail is cruciaal voor nauwkeurige observatie en rapportage van veranderingen in de gezondheidstoestand van patiënten. Organisatorische vaardigheden helpen bij het plannen van de zorgroute en het beheren van medicatie. Teamwork en samenwerkingsvaardigheden zijn essentieel om effectief te kunnen werken binnen het multidisciplinaire zorgteam. Tenslotte is aanpassingsvermogen belangrijk om flexibel om te kunnen gaan met verschillende situaties in de zorg.

Wat biedt het bedrijf?

Caring Nurse biedt studenten en werknemers een omgeving met tal van voordelen. Naast de mogelijkheid om waardevolle zorgervaring op te doen, zijn er doorgroeimogelijkheden voor wie zich bewijst. Dit betekent carrièreperspectieven en stabiliteit op de lange termijn. Het team van Caring Nurse staat bekend om zijn cohesie en ondersteuning, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer. Er is ruimte voor gezelligheid binnen het team waar medewerkers kunnen ontspannen en sociale banden kunnen versterken. Daarnaast investeert Caring Nurse in opleidingskansen en biedt het mogelijkheden voor bijscholing, waardoor medewerkers hun vaardigheden kunnen aanscherpen. De organisatie waardeert inzet en toewijding, wat resulteert in regelmatige erkenning en waardering voor het harde werk van het personeel. Dit alles maakt Caring Nurse een aantrekkelijke plek om te leren en te groeien binnen de zorgsector.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning
  • B1-K1-W1 Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Adviseert en instrueert over preventie (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W3 Draagt mede zorg voor het individuele plan van de zorgvrager (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert zorg-/begeleidingsactiviteiten uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W6 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W7 Stemt de zorgverlening af met de zorgvrager en betrokkenen (Organisator)
  • B1-K1-W8 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Zorgt voor professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

lees verder