Helpende Zorg en Welzijn

Caring Nurse "Patiëntgerichte Passie: Leerplek Caring Nurse in de Wijkzorg"

Als student Helpende Zorg en Welzijn met focus op huishouding, ADL - Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, en individuele begeleiding of als werknemer bij Caring Nurse zal je een essentiële rol spelen in het bieden van zorg en ondersteuning aan patiënten. Werkend op de afdeling Wijkzorg, begint een typische werkdag met het plannen van zorgroutes en het verzamelen van benodigde hulpmiddelen. Bij patiënten thuis voer je taken uit zoals persoonlijke verzorging (wassen, aankleden), huishoudelijke taken (schoonmaken, koken), en individuele begeleiding (sociale interactie, stimuleren van zelfredzaamheid)leer je hoe je met mensen omgaat. Je komt te weten hoe je cliënten kunt ondersteunen bij wonen en het huishouden. Deze ervaring zal je waardevolle vaardigheden opleveren, waaronder het begrijpen van diverse patiëntbehoeften, effectieve communicatie en empathie. Het zal je goed voorbereiden op een bevredigende carrière in de gezondheidszorg, gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een Helpende student of werknemer moet over een breed scala aan vaardigheden beschikken om effectief te zijn in de zorgsector. Empathie is cruciaal voor het begrijpen van de behoeften en gevoelens van patiënten. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel om helder te kunnen communiceren met patiënten, families en collega's. Organisatorische vaardigheden helpen bij het plannen van taken en het beheren van middelen. Flexibiliteit is nodig om te kunnen omgaan met onverwachte situaties. Samenwerking is van belang in multidisciplinaire teams. Geduld en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het bieden van zorg. Respect voor de privacy en waardigheid van patiënten en ethisch handelen zijn fundamenteel. Creativiteit kan helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen voor zorguitdagingen. Al deze vaardigheden samen dragen bij aan het leveren van hoogwaardige zorg en het welzijn van patiënten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Caring Nurse wordt de Helpende Zorg en Welzijn student of werknemer verwelkomd in een inspirerende omgeving met diverse voordelen. Dit omvat mogelijkheden voor professionele groei en doorgroeimogelijkheden, wat carrièreperspectieven en stabiliteit op de lange termijn biedt. Het team bij Caring Nurse staat bekend om zijn hechte samenwerking, wat resulteert in een ondersteunende en positieve werkomgeving. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met opleidingskansen en mogelijkheden voor bijscholing. De organisatie waardeert toewijding en erkenning komt regelmatig voor, wat bijdraagt aan de tevredenheid van medewerkers. Daarnaast biedt Caring Nurse een prettige lunchruimte waar medewerkers kunnen ontspannen. Dit alles maakt Caring Nurse een aantrekkelijke plek voor persoonlijke en professionele groei binnen de zorgsector.

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Maakt ruimtes gebruiksklaar
  • B1-K1-W3 Treedt op als aanspreekpunt
  • B1-K1-W4 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K1-W6 Draagt bij aan een veilige situatie
  • B1-K1-W7 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W8 Voert werkzaamheden uit gericht op voeding
  • B1-K1-W9 Evalueert de werkzaamheden
  • Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij wonen en huishouden
  • P2-K1-W2 Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W3 Assisteert bij de uitvoering van sociale en recreatieve activiteiten

lees verder