Leidinggevende bakkerij

Kragtwijk Finest Food Wil jij overdag leren en werken in een mooie ambachtelijke bakkerij als brood- en banketbakker, join our team!

We kunnen je een leuke en interessante BBL plek bieden in onze bakkerij voor een student niveau 4 Onze ambachtelijke bakkerij werkt volgens de joodse richtlijnen, dat betekent dat er geen gebruik mag worden gemaakt van dierlijke producten muv ei. Jij als brood- en banketbakker werkt in een team in de bakkerij. Je maakt met het team het brood of het banket volgens de bestelde order. Je let daarbij op smaak, kleur, gaarheid en uiterlijke presentatie. Het vlechtbrood is echt een ambacht. Je wordt in alles meegenomen en kunt leren hoe je een vakman/vrouw kunt worden. Samen zorgen jullie dat alle orders op tijd de deur uit gaan. Je maakt diverse broden, cakes en koeken. We zijn geen bakkerij met taartjes en bonbons. Het is bij ons echte Ambacht en ook grootschalig

Naar wie zijn wij op zoek?

Belangrijk is dat leergierig bent, je nauwkeurig kunt werken en je houdt van ambachtelijk werk. Samen met het team kun je naast het bestaande assortiment ook nieuwe producten ontwikkelen. We staan altijd open voor innovatie!

Wat biedt het bedrijf?

De bakkerij is altijd in ontwikkeling. We werken veel met externe bedrijven waarvoor wij (nieuwe) producten ontwikkelen. Je kunt hierin meedenken en producten innoveren. Wij zijn een horeca bedrijf die maaltijden levert aan bekende vliegtuigmaatschappijen. Jouw brood en banket gaan de hele wereld over. Maar ga eerst lekker aan de slag en leer de kunsten van de huidige brood- en banketbakker, daarna kijken we verder.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder