Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Radisson Hotel & Suites - Amsterdam South F&B Stage (gastheer/gastvrouw)

ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/Department/Internship WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN Wat ga je doen? -Werken in de dagelijkse operaties van de bar & restaurant om ervoor te zorgen dat alle beleidslijnen, procedures, normen worden nageleefd en gericht zijn op het bevredigen en overtreffen van de verwachtingen van onze gasten. -Je neemt bestellingen op, bereidt ze voor en serveert ze, variërend van drankjes en koffie tot ontbijt, lunch en diner. -Klachten van klanten snel en volgens de normen van ons hotel oplossen. -Ervoor zorgen dat alle service- en keukenapparatuur schoon en goed onderhouden is en voldoet aan alle hygiëne-, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften met speciale aandacht voor mogelijke gevaren voor de gezondheid (HACCP) en overtredingen van de voorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van je vragen! - Enthousiasme - Een echte teamspeler - Vriendelijk en servicegericht - Flexibel - Hands-on mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou bieden! - Een plek waar je aan de slag met onze systemen en ons beleid leert kennen om je horizon te verbreden!  - Een leuke werkplek waar mensen centraal staan en onze collega's zichzelf kunnen zijn! - Het beste project waar je ooit aan zult werken ben jijzelf! Dus laat ons je helpen groeien met onze begeleiding, training en carrièremogelijkheden! - Voed je reislust met kortingen in 1100 hotels wereldwijd - Gratis gebruik van de on property gym - Maandelijkse stagevergoeding van 500EUR

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder