Marketing & Communication Specialist

Aidem Agency B.V. Influencer & Creator marketeer bij het #1 TikTok Agency

Jouw rol omvat niet alleen het koesteren van onze eigen database vol getalenteerde content creators en influencers, maar ook het actief zoeken naar nieuw talent. Het vinden van de juiste content creator voor elk concept wordt een cruciale taak die op jouw schouders rust. Hoe briljant het concept ook is, de content creator kan het maken of breken. Hierdoor word jij een essentiële schakel in ons proces. Wil jij het contact onderhouden met talentvolle content, ze ondersteunen tijdens het opnameproces van de content en ze voorzien van de perfecte briefing? Check dan snel de volgende kwalificaties:

Naar wie zijn wij op zoek?

- Communicatief sterk, gezien je een aanspreekpunt bent vanuit de agency voor onze creators. - Organisatorisch sterk; meerdere taken tegelijk beheren, deadlines behalen en bewaken van campagne details. - Creatief; Innovatieve manieren bedenken om talent te vinden en aan te trekken - Marktkennis: Een goed begrip hebben van de trends en ontwikkelingen binnen het platform. - Netwerkvaardigheden: het opbouwen en onderhouden van een groot netwerk binnen het werkveld. - Kritisch denken; het vermogen om weloverwogen beslissingen te maken tijdens het wervingsproces. - Empathisch vermogen; het vermogen om je in te leven in de situatie van de creator met als uitkomst een duurzame relatie te behouden.

Wat biedt het bedrijf?

Over ons: Wist jij dat aidem staat voor 'media' achterstevoren? Hoe dan ook, onze missie is om (internationale) merken de strijd te winnen op TikTok en het publiek te veranderen in lange termijn klanten en fans ?? Voila, the bigger picture: - We are here to pioneer TikTok success stories. - We invent the strategies and frameworks to inspire the brands (and agencies ??) of tomorrow. Nu is het tijd om een beetje te pronken en je te vertellen waarom we samen zouden moeten werken. - De eerste full-service full funnel TikTok Agency in de BeNeLux en officiële TikTok agency TIER-I partner (wat betekent dat aidem en TikTok goede vrienden zijn) - 104+ TikTok-campagnes in 2023 - 2x officieel gepubliceerde TikTok Case Studies - 2e officiële TikTok Agency Case Study in heel EMEA! - Onderdeel van de TikTok EMEA Advisory Board (en ja, we zijn behoorlijk kritisch) - Onze eigen op maat gemaakte Creator UGC-database gebouwd - Ons e-learningplatform gelanceerd: TikTok Universe Academy

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder