Assistant Business Services

Amsterdam Offices Word onze nieuwe Assistant Business Services! Leer en groei bij ons!

Welkom bij ons kantoor, waar we niet alleen ons adres fysiek en online verhuren voor zakelijk gebruik, maar waar we ook elke dag nieuwe klanten verwelkomen en hun aanvragen verwerken. Met een uitgebreid klantenbestand is communicatie de sleutel, dus we zijn voortdurend in gesprek over allerlei onderwerpen. We zijn de spil tussen onze klanten en hun post, telefoontjes, en e-mails, en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Daarnaast is het bij ons op kantoor altijd tiptop in orde. We zorgen ervoor dat alles er netjes uitziet en dat alle benodigdheden voor ons en onze huurders altijd voorradig zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

1. Communicatieve vaardigheden: Om effectief te communiceren met klanten, zowel mondeling als schriftelijk. 2. Organisatorische vaardigheden: Om aanvragen te verwerken en ervoor te zorgen dat alle taken soepel verlopen. 3. Klantgerichtheid: Om klanten te helpen en tevreden te houden. 4. Administratieve vaardigheden: Om post te verwerken, telefoontjes aan te nemen, en e-mails te beheren. 5. Oog voor detail: Om ervoor te zorgen dat het kantoor er netjes uitziet en dat alle benodigdheden altijd voorradig zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je de kans om een echte duizendpoot te worden! Als stagiair(e) leer je alle ins en outs van ons dynamische kantoor. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in verschillende aspecten van kantoorwerk, van klantenservice tot administratieve taken. Wat bieden wij jou? - Een leerzame stage waarbij je alle facetten van ons kantoor leert kennen - Begeleiding door ervaren professionals - De mogelijkheid om je communicatieve, organisatorische en administratieve vaardigheden verder te ontwikkelen - Een gezellige werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en groei Ben jij enthousiast, proactief en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en word onze nieuwe Office Allrounder!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder