Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Art'otel Amsterdam Food & Beverage stage

Is de tijd van stage lopen voor jou aangebroken, straalt jouw passie voor hospitality er vanaf en sta je te springen om jouw kennis te verbreden, stop dan met zoeken! Als Food & Beverage Stagiaire bevind je je in het hart van de F&B outlets van art’otel amsterdam. Ons brede F&B aanbod zal dan ook zeker jouw horizon verbreden. Het F&B team zal er alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren, uiteindelijk is het natuurlijk het allerleukst om jou te zien groeien en inspireren! Ben jij de perfecte match? - Jij zorgt ervoor dat alle gasten een warm welkom ervaren. Dit gevoel weet jij vast te houden gedurende het hele verblijf, het is tenslotte jouw doel om ze voor een 2e (en misschien wel 3e) keer terug te laten komen. - Jij wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren, bijvoorbeeld over het menu, allergenen en upselling. Hiermee kun je uiteindelijk gemakkelijk onze gasten adviseren en nog meer uit hun bezoek halen! Win-win!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je collega’s te hulp schieten? Geen probleem voor jou! Jij weet je weg makkelijk te vinden en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. - Jij beheerst de engelse taal goed en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden - Jij deelt onze waardes: Vertrouwen, Respect, Teamwork, Enthousiasme, Betrokkenheid & Zorg - Je bent opzoek naar een stage voor minimaal 3 maanden als onderdeel van je studie. Deze stage wordt het hele jaar door aangeboden, dus als je geïnteresseerd bent solliciteer dan en wij kijken of er een geschikte startdatum voor je geregeld kan worden.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiast? Het volgende delen we ook graag met je! Als Food & Beverage Stagiaire ontvang je: - Een werkplek met een open, ondersteunende en gastvrije omgeving - Een stagevergoeding van € 550 per maand - Tijd voor jouw school projecten en scriptie - Korting bij onze (internationale) hotels en restaurants - 50% F&B korting bij partner restaurants in Amsterdam - Verzorgde personeelsmaaltijden - Geweldig leer- en ontwikkelingsprogramma - Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf Wij zijn een zeer diverse organisatie. Voor ons is dat een bron van kracht. Het houdt ons creatief. Daarom werken we aan een omgeving waarin iedereen zich betrokken voelt, ongeacht zijn achtergrond. Solliciteer nu en kom werken bij de beste plek om te werken in de horeca "The Caterer 2021" be bold. be creative. be original. A fun place to create and inspire.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder