Eventproducer

Art'otel Amsterdam Food & Beverage stage

Is de tijd van stage lopen voor jou aangebroken, straalt jouw passie voor hospitality er vanaf en sta je te springen om jouw kennis te verbreden, stop dan met zoeken! Als Food & Beverage Stagiaire bevind je je in het hart van de F&B outlets van art’otel amsterdam. Ons brede F&B aanbod zal dan ook zeker jouw horizon verbreden. Het F&B team zal er alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren, uiteindelijk is het natuurlijk het allerleukst om jou te zien groeien en inspireren! Ben jij de perfecte match? - Jij zorgt ervoor dat alle gasten een warm welkom ervaren. Dit gevoel weet jij vast te houden gedurende het hele verblijf, het is tenslotte jouw doel om ze voor een 2e (en misschien wel 3e) keer terug te laten komen. - Jij wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren, bijvoorbeeld over het menu, allergenen en upselling. Hiermee kun je uiteindelijk gemakkelijk onze gasten adviseren en nog meer uit hun bezoek halen! Win-win!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je collega’s te hulp schieten? Geen probleem voor jou! Jij weet je weg makkelijk te vinden en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. - Jij beheerst de engelse taal goed en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden - Jij deelt onze waardes: Vertrouwen, Respect, Teamwork, Enthousiasme, Betrokkenheid & Zorg - Je bent opzoek naar een stage voor minimaal 3 maanden als onderdeel van je studie. Deze stage wordt het hele jaar door aangeboden, dus als je geïnteresseerd bent solliciteer dan en wij kijken of er een geschikte startdatum voor je geregeld kan worden.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiast? Het volgende delen we ook graag met je! Als Food & Beverage Stagiaire ontvang je: - Een werkplek met een open, ondersteunende en gastvrije omgeving - Een stagevergoeding van € 550 per maand - Tijd voor jouw school projecten en scriptie - Korting bij onze (internationale) hotels en restaurants - 50% F&B korting bij partner restaurants in Amsterdam - Verzorgde personeelsmaaltijden - Geweldig leer- en ontwikkelingsprogramma - Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf Wij zijn een zeer diverse organisatie. Voor ons is dat een bron van kracht. Het houdt ons creatief. Daarom werken we aan een omgeving waarin iedereen zich betrokken voelt, ongeacht zijn achtergrond. Solliciteer nu en kom werken bij de beste plek om te werken in de horeca "The Caterer 2021" be bold. be creative. be original. A fun place to create and inspire.

Wat ga je leren?

  • Organiseert evenementen
  • B1-K1-W1 Overlegt met opdrachtgever
  • B1-K1-W2 Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe
  • B1-K1-W3 Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen
  • B1-K1-W4 Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen
  • B1-K1-W5 Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K1-W6 Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken
  • B1-K1-W7 Coördineert de veiligheid van locaties
  • B1-K1-W8 Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement
  • Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
  • B1-K2-W1 Ontvangt de klant/gast
  • B1-K2-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K2-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K2-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Realiseert commercieel aanbod
  • B1-K3-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K3-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K3-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K3-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod

lees verder