Zelfstandig werkend kok

Blauw Amsterdam

Wil jij alle geheime van onze Indonesische keuken leren kennen. Welkom! Je zult alles leren over onze menukaart en de Indonesische ingrediënten. Je leert zelfstandig mise en place maken en je mag volledig meedraaien binnen ons keukenteam op de warme en koude kant en de patiserie. Als een waardig lid in ons hechte team en als protegee voor de toekomstige Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek? Ons bedieningsteam is op zoek naar een enthousiaste leerling die bij ons in het restaurant een traject willen lopen om te leren en te werken. Wij bieden niet alleen een unieke werkplek, maar geven ook een concreet stageplan en visie hoe wij jou als leerling gaan begeleiden en klaarstomen voor jouw carrière. Bij Blauw zien wij een leerling niet als een goedkope kracht maar horeca!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is geïnteresseerd in de Indonesische keuken en cultuur. De student is leergierig en creatief en werkt schoon. JIJ BENT: Je woont in (omgeving) Amsterdam Je volgt een mbo-bedieningsopleiding niveau 2 of 3 Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden Je bent flexibel beschikbaar in avonden en weekenden. Je beschikt over een hands on mentaliteit en je bent een echt teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een hecht en trots team dat je graag opneemt. We bieden zelfstandigheid, doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling. WIJ BIEDEN: Een competitief en mooi salaris. 20 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (op basis van een jaarcontract). Overuren hoef je niet te maken! 4 fieldtrips in het jaar (op basis van een jaarcontract). Interne leerzame activiteiten buiten jouw leerplan om. Goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester Grote kans op een vaste baan of bijbaantje bij een van onze restaurants na het afronden van

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder