Marketing & Communication Specialist

buro stek B.V. Is jouw plek bij buro stek?

Je komt terecht in een gezellig team. Tijdens je stage leer je het proces kennen van het ontwikkelen van aanbod voor theaters tot de uiteindelijke uitvoering door artiesten op het podium. Tijdens de stage krijg je volop de gelegenheid mee te denken in de marketing en communicatie rond de voorstellingen van onze artiesten. Je mag meedenken over effectieve marketingacties en hoe we voor onze artiesten zoveel mogelijk landelijke en regionale publiciteit kunnen genereren. Ook het inzetten van marketingactiviteiten komt aan bod. Daarnaast onderhoud je contact met theaters, artiesten en (regionale) pers en zorg je voor ondersteuning bij premières. Een van de andere taken is het inzichtelijk houden van kaartverkoopstanden en zorgdragen voor leveringen van drukwerk. Ook mag je meehelpen in het maken van de juiste content voor onze social media kanalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een student die momenteel een opleiding volgt op het gebied van marketing of communicatie en die affiniteit heeft met theater/cultuur. Die computervaardig is in programma’s als Excel en Word. Die zin heeft om in een klein team mee te draaien en daarbij niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken. Met elkaar kunnen we heel veel bereiken. Die communicatief vaardig is, de Nederlandse taal goed beheerst en secuur te werk kan gaan. Ervaring met Canva en/of Photoshop, InDesign is mooi meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Een parttime of fulltime meewerkstage met een stagevergoeding, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om (in overleg) enkele dagen vanuit huis te werken. Een gezellig team waarin je mee kunt draaien en het werkveld kunt ontdekken. De mogelijkheid om heel veel theaterproducties te bekijken door het hele land en veel ervaring op te doen in theaterland.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder