Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Conscious Hotel Westerpark Gastvrije topper met liefde voor bio, bar & beleving

Tijdens jouw F&B Hospitality Stage is geen dag hetzelfde. Het ene moment sjees je het zonnige terras op en af, dan dan sta je achter de bar en het volgende moment neem je alle tijd om onze gasten het verhaal achter onze heerlijke biologische gerechten te vertellen. Daarnaast houdt je je bezig met voorraadbeheer, bestellingen plaatsen en de mooiste biologische producten vinden. Je denkt na over de roosters en weet iedere dag opnieuw een fantastische sfeer te creëren met jouw collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je weet gasten te verblijden doordat je haarfijn aanvoelt waar zij behoefte aan hebben. Jij kan een gezellig praatje houden terwijl je je commerciële skills inzet. Je biedt een kwalitatieve service, waardoor gasten keer op keer terugkomen.

Wat biedt het bedrijf?

Een marktconform salaris (BBL) of riante stagevergoeding (BOL) van €600,- (o.b.v. full-time) Een maandelijks budget voor extra's ter waarde van 300 euro per jaar (op basis van een voltijds contract), dat je kunt besteden aan jouw keuze voor bijvoorbeeld een sportschool abonnement, fietsverhuur, eten thuis laten bezorgen en nog veel meer; de keuze is helemaal aan jou! Een open en informeel bedrijf met legendarische (ja, echt!) personeelsfeesten, kerstfeesten, bijeenkomsten; Korting voor vrienden en familie op de kamers en personeelskorting in de winkels en onze restaurants; 35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam; Ontdek een van onze hotellocaties door de ogen van onze gasten: een gratis overnachting na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat is ook mogelijk ;) Een drankje aan de bar na je dienst met collega's (of alleen als je even een momentje nodig hebt); Kansen voor ontwikkeling en doorgroei

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder