Manager / ondernemer horeca

Conservatorium Hotel Front Office Stage

Als Front Office Stagiaire ben jij het eerste aanspreekpunt in het hotel. Jij heet de gasten van harte welkom en zorgt daarna voor een soepel verloop van het inchecken. Daarnaast sta jij open voor het beantwoorden van vragen en bied jij hulp waar nodig. Je zal nauw samenwerken met onze Guest Service Center, Housekeeping en de collega’s van Engineering.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Je bent ten minste beschikbaar voor een periode van 6 maanden; - Je bent gastvrij en kan aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

- Een passende stagevergoeding en een maaltijdvergoeding van €50; - Reiskostenvergoeding op basis van je woon-werkverkeer; - Wekelijkse personal training sessies op locatie; - Een uniform dat op het werk wordt verzorgd; - Een inspirerende werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om cursussen en trainingen te volgen; - Amsterdam F& B Discount Card - 50% korting om te dineren in de beste hotelrestaurants van Amsterdam; - Ervaar onze 'joie de vivre' tijdens diverse collega-evenementen en vieringen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder