Corendon Amsterdam Nieuw-West Leerling kok/ Keuken stagiaire - Corendon Amsterdam Nieuw West
Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een leerling of iemand die zijn/haar stage wil komen volgen in de keuken. Je zult worden meegenomen in onze werkprocessen in het diner/lunch concept en zult verschillende kanten van de keuken leren kennen en hierin actief meedraaien. Je bent flexibel inzetbaar voor zowel ontbijt-, lunch-, als dinershifts (overleg mogelijk) en hebt een passie voor het bereiden van eten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt een passie voor eten. Je vind het leuk om onze gerechten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat ze zo mooi en zo smakelijk mogelijk aan onze gasten worden geserveerd. Wij werken aan de hand van een Mondi (Zuid-Amerikaans/Caribisch) concept voor lunch en diner, dus je zult vele culinaire (tropische) gerechten maken. Wij hebben inmiddels zo'n 40 verschillende gerechten op de kaart staan, waarvan er een aantal wisselen per seizoen. Je bent flexibel inzetbaar (ochtend, middag en avond) en bent leergierig en hebt oog voor details.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons ben je onderdeel van de Corendon familie. We heten je van harte welkom in ons team van gezellige en lieve collega's. We doen leuke dingen met elkaar, je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en onze Corendon App en we zorgen ervoor dat je terugkijkt op een leuke, gezellige en leerzame stage. Daarnaast zullen we je begeleiden met de taken die je vanuit school moet doen en leren en zorgen we er samen met jou voor dat je je stage afrond met een mooi cijfer.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten