Manager / ondernemer horeca

Courtyard Amsterdam Arena Atlas Hotel Receptionist

Je zal bij de Front Office aan de slag gaan en worden opgeleid tot receptionist. De voornaamste taken zijn gasten ontvangen, inchecken, uitchecken, vragen beantwoorden via mail/telefoon/aan de balie en er voor zorgen dat de gasten van alles zijn voorzien tijdens, voor en na hun verblijf. Als receptionist ben je het centrale punt van het hotel waarbij jij ervoor zorgt dat alle informatie op de juiste plek komt. In Courtyard Amsterdam Arena Atlas komt een grote diversiteit aan gasten; zakelijke gasten, voetbal-fans, concertgangers, families en vrienden. Iedere gast komt met een ander doel en is uniek en daar passen wij onze werkwijze op aan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet oplossend gericht te werk kunnen gaan, sociaal interactief, niet bang zijn om de telefoon op te nemen en het leuk vinden om ook wat administratie werk te verrichten. Daarnaast ontvangen wij veel internationale gasten, dus Engelse vaardigheden zijn ook belangrijk!

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je stage mag je gebruik maken van de vrienden en familie korting bij alle 8000+ hotels van Marriott international! Daarnaast zal je een stagevergoeding ontvangen volgens de richtlijnen van je school. Na afloop van je stage is er kans op een vaste aanstelling!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder