Marketing & Communication Specialist

Dé Codeerschool B.V. (afstudeer-) stagiair contentcreatie

Als stagiair content creatie help je ons om de boodschap van Dé codeerschool en actualiteiten rondom het bedrijf en digitale geletterdheid effectief en overtuigend over te brengen. Je borduurt voort op de contentkalender, en breidt deze verder uit. Je ontwikkelt promotionele teksten die aansluiten bij onze missie en waarden en plant deze (ruim van te voren) in om een balans in werkzaamheden van jezelf te borgen. Dit doe je voor content op de website, LinkedIn en andere nog op te zetten/ontwikkelen social media kanalen volgens de social media strategie. Je analyseert de effectiviteit, doet onderzoek naar verbeteringen - in lijn met de strategie - en stuurt na afstemming bij waar nodig. Je bent in staat informatie te halen bij collega’s, en werkt nauw samen met ons team van experts om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor scholen en schoolbesturen. Jouw content zal direct bijdragen aan de positionering van Dé Codeerschool en het onderwijs klaar maken van scholen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn zoek naar iemand die: - Een studie volgt in de richting van communicatie, journalistiek, digitale media, of een vergelijkbare opleiding, die geïnteresseerd is in copyrighten. - Aantoonbaar een sterke schrijfvaardigheden heeft en in staat is complexe informatie begrijpelijk te presenteren volgens de tone-of-voice van Dé Codeerschool. - Ervaring en affiniteit met sociale media platforms is een pré. - In staat is bijpassend beeldmateriaal te (laten) ontwerpen in lijn met de huisstijl van Dé Codeerschool. - Planmatig en gestructureerd te werk gaat en actief informatie haalt en deelt. - Creatief is en ervaring heeft met het gebruik van digitale content creatietools.

Wat biedt het bedrijf?

- Een inspirerende stageplek waar je écht impact kunt maken op het onderwijs van morgen én waarbij je een sterke groei van een bedrijf kan meemaken. - De kans om samen te werken met een team van gepassioneerde professionals. - Een marktconforme stagevergoeding. - Een stageplaats waarbij je ten minste 3 dagen voltijd meewerkt, bij voorkeur 4 of 5 dagen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder