Legal, Insurance & HR Services Specialist

De Vilder Advocaten Stagiair Gezocht: Asiel-, Straf- & Vreemdelingenrecht | De Vilder Advocaten | Amsterdam

De student of werknemer zal werkzaam zijn binnen ons advocatenkantoor, waar hij of zij advocaten ondersteunt bij verschillende juridische taken. Dit omvat het voorbereiden van juridische documenten, het beheren van dossiers, het notuleren tijdens vergaderingen en het onderhouden van cliëntcontacten. Daarnaast wordt geleerd hoe juridische processtukken worden opgesteld en uitgewerkt. Gedurende de werkdag zal de student nauw samenwerken met onze advocaten en juridische medewerkers, en veel praktijkervaring opdoen in een dynamische omgeving. De student of werknemer zal intensieve begeleiding krijgen van een ervaren juridisch medewerker en/of advocaat binnen ons kantoor. Wij bieden een veilige en ondersteunende leeromgeving waar de student zijn of haar juridische kennis kan toepassen en verder kan ontwikkelen. Regelmatige evaluatiesessies worden georganiseerd om voortgang en leerpunten te bespreken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leergierige en gemotiveerde student of werknemer die een sterke interesse heeft in de advocatuur, met name in het Asiel- en vluchtelingenrecht en in het Strafrecht. De ideale kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels, heeft oog voor detail en werkt nauwkeurig. Daarnaast zoeken wij iemand die flexibel en stressbestendig is, goed kan samenwerken binnen een team en een proactieve houding heeft. Een sterke ethische basis, integriteit en motivatie zijn essentieel binnen ons kantoor. Als leerbedrijf bieden wij studenten en werknemers de kans om diepgaande praktijkervaring op te doen binnen een professionele en inspirerende werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen in een toonaangevend advocatenkantoor, gespecialiseerd in Straf-, Asiel- en Vreemdelingenrecht. Je werkt nauw samen met ervaren advocaten en juridische medewerkers, leert hoe je juridische dossiers beheert, (proces)stukken opstelt en cliënten ondersteunt in hun juridische procedures. Daarnaast krijg je de kans om mee te gaan naar zittingen en ben je nauw betrokken bij de dossiers. Een uitdagende en leerzame omgeving waar jouw carrière ontwikkeling centraal staat!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder