Software developer

DigiStakk Front-end developer: Ontwikkel je skills in een Innovatieve omgeving met een groot en leuk project !

Ben jij een gedreven student op zoek naar een uitdagende stageplek in de wereld van code maatwerk? Wij bieden een unieke kans om deel te nemen aan ons grote project, waar je jouw programmeervaardigheden kunt ontwikkelen en ervaring kunt opdoen met innovatieve technologieën. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een inspirerende leeromgeving waar jouw groei centraal staat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als front-end developer stagiair bij ons bedrijf krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in front-end webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript. Je zult ook ervaring opdoen met frameworks zoals React, Angular of Vue.js, en leren werken met RESTful APIs voor het verwerken van gegevens. Het is belangrijk dat je basiskennis hebt van HTML, responsive design en bekend bent met versiebeheertools zoals Git. We zoeken naar creatieve en nauwkeurige kandidaten die goed kunnen samenwerken in een team en problemen kunnen oplossen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij onze studenten of werknemers een dynamische en leerrijke omgeving waarin ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun kennis kunnen vergroten. We bieden regelmatige begeleiding en ondersteuning door ervaren professionals, wat de groei en ontwikkeling van onze medewerkers bevordert. Daarnaast streven we naar een open en inclusieve werkcultuur waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. We bieden mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling binnen ons bedrijf, en streven ernaar om talent te behouden door kansen op vaste aanstellingen te bieden aan veelbelovende medewerkers. Bovendien hebben we een gezellige en informele werkomgeving, met onder andere een aangename lunchruimte en een hecht team dat samenwerking en teamgeest stimuleert. Onze werkplek is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien ons kantoor schuin tegenover het metrostation Henk Sneevlietweg ligt.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder