Hotel de l'Europe Leerling Kok Brasserie Marie
We zijn verheugd de komst van onze nieuwe chef, Jop Schippers, aan te kondigen. Jop is een jonge chef die de kunst van de Franse keuken tot in de puntjes beheerst. Hij combineert op succesvolle wijze authenticiteit met zijn moderne creativiteit. Naast chef Jop vindt u de nieuwe restaurantmanager van Marie, Lucas Diepgrond. Lucas' managementvaardigheden hebben hem over de hele wereld gebracht. We zijn er trots op hem weer in Amsterdam te mogen verwelkomen. We nodigen u uit om de Marie die we kennen en liefhebben opnieuw te ontdekken. Van een Cte de boeuf met een klassieke barnaisesaus tot de perfecte tarte tatin, word opnieuw verliefd op uw favoriete Franse gerechten, pal aan de Amstel. Tot gauw!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ondersteuning bieden bij het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning | Voorbereiden en uitvoeren van gerechten | Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens de geldende richtlijnen met betrekking tot receptuur | Ingredinten controleren op kwaliteit, versheid, smaak, e.d. Passie voor eten en drinken, hoogwaardige producten en ingredinten | Een team player met goede communicatievaardigheden | Studerend aan een erkende horeca vakschool voor keuken productie | Resultaatgericht te werk gaan
Wat biedt het bedrijf?
Werken bij De L’Europe gaat gepaard met interessante arbeidsvoorwaarden: Training en ontwikkelingsmogelijkheden | Officieel erkend leerbedrijf | Salaris| Verschillende personeelskortingen | 50% korting op de F&B bij partner hotels met de F&B Discount Card Werken bij De L’Europe betekent onderdeel zijn van n van de beste Leading Hotels of the World.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan