Gastheer / -vrouw

Hotel Okura Amsterdam Breakfast & Roomservice Trainee

Als Camelia & Roomservice trainee krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het grootste F&B hotel van Nederland. Je houdt je onder andere bezig met het ontvangen en begeleiden van gasten en het verlenen van service op hoog niveau. In deze stage leer je alle aspecten van de F&B afdelingen kennen. Je hoofdtaken zullen zijn: - Operationele werkzaamheden, waaronder het adviseren van gasten op het gebied van menukeuzes, het serveren van gerechten en het serveren van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam volgens de door het hotel opgestelde standaarden (conform standaarden Leading Hotels of the World); - Het onderhouden van uitstekend contact met gasten; - Het uitvoeren van mise en place activiteiten; - Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, Arbo, hygiëne en HACCP; - Werken in een multiculturele omgeving op hoog niveau.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en hoe wij jou de beste stage ervaring kunnen bieden. Daarnaast verwachten wij van jou het volgende: - Je bent student aan één van de (hotel)scholen; - Je bent gastvrij, representatief en hebt oog voor detail; - Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en uren; - Woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam; - Je hebt een passie voor de hotellerie en wil hier graag meer over leren; - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Wat biedt het bedrijf?

Contract: Stage contract, minimaal 6 maanden vanaf september Salaris: Wij bieden een nette stagevergoeding van €750,- (bruto) op basis van een fulltime stage Vakantiedagen: Bij een stage overeenkomst van zes maanden krijg je een vrije dag per maand CAO: Horeca CAO - Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen. - Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen volgens onze Lean-filosofie. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening!; - Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen; - Dagelijkse gratis lunch; - Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!); - Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants; - Geweldige personeelsevenementen - Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder