Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Twenty Seven Amsterdam Stagiaire Butler

Een fantastische mogelijk doet zich voor, voor gastvrije toppers die service naar een hoger niveau willen brengen. Werk jij in een hotel en wil jij graag meer tijd doorbrengen met je gasten of zou jij graag meer willen betekenen en een groter deel uitmaken van de ervaring van de gast, dan is deze vacature voor jou. Als trainee Butler word jij opgeleid om elke gast volledig te kunnen verzorgen van voor de aankomst tot na het vertrek. Door de beste mensen in het vak zal jij leren hoe je in de intieme setting van een suite het eten kan serveren, de was aannemen, een bad laten lopen, reserveringen coördineren en nog vele andere dingen. Jij zal getraind worden het enige aanspreekpunt te zijn voor de gast en het vertrouwen te krijgen om persoonlijke service op het hoogste niveau constant te verlenen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Kennis van en sterke affiniteiten met een 5 sterren omgeving (in verschillende afdelingen is een pré); - Je spreekt meerdere talen; - Relevante diploma’s zijn een pré; - Je bent flexibel; - Je bent gedisciplineerd; - Je hebt een verzorgd uiterlijk; - Kennis van Amsterdam is een pré; - Je bent leergierig; - Je bent een teamspeler.

Wat biedt het bedrijf?

- De mogelijkheid en vrijheid krijgen om je droom na te streven; - Een werkplek op de Dam in Amsterdam! - Meekijken bij verschillende afdelingen; - Ondersteuning van ons en training om samen deze droom te verwezenlijken; - Leren van de besten in hun beroep; - Inspirerende locatie en werkomgeving.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder