Hotel Twenty Seven Amsterdam Stage F&B
Hotel TwentySeven is een boetiek hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, waar alles mogelijk is voor onze gasten. Het laat de gast, versteld staan van het unieke Hospitality dat bestaat uit volledig gepersonaliseerde services, om aan de wensen en verlangens van onze gasten te voldoen. Het excellente TwentySeven team staat erop om alle gasten van een ultiem unieke ervaring te voorzien. Zij zijn volledig gefocust op de individuele wensen van elke gast. Wil jij leren van de beste en heb jij de passie en bezieling om deze droom waar te maken dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv. Wat ga je doen? Je bent de spil in het web tijdens het ontbijt. Je bereidt kleine gerechten en maakt de mise en place voor de roomservice, het ontbijt voor de volgende dag en voor het personeelseten. Je ontvangt leveranciers en je controleert deze.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken stagiaires met: - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Ervaring in de keuken is geen must maar wel een pré; - Zelfstandigheid; - Ervaring in de hotellerie; - Prettige uitstraling.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? Na een goede inwerkperiode kun je zelfstandig het ontbijt runnen en de wensen van de gast vervullen. Je krijgt bij ons de vrijheid om je droom na te streven en wij gaan je ondersteunen zodat je altijd alle tools hebt om je taken te vervullen. Wij bieden opleiding en training aan en je gaat leren van de beste in hun vakgebied. Naast dit alles heb je de mogelijkheid te werken in een inspirerend droomhotel in het hart van Amsterdam.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers