Manager / ondernemer horeca

Hotel V Nesplein Gastvrije F&B kanjer

Als Food & Beverage stagiair(e) ga je aan de slag in het restaurant Lobby. Tijdens je stage zul je leren hoe je te werk gaat in een restaurant, over de verschillende gerechten op de kaart en als je zoals wij bij Hotel V interesse hebt in wijnen kan je hier meer over te weten komen! De werkzaamheden in grote lijnen bestaan uit het verzorgen van het ontbijt en het meelopen in de lunch en het diner. Je zorgt ervoor dat de gasten een aangename ervaring hebben bij Hotel V en je leert om een goeie inschatting te maken van de wensen van de gast en nog veel meer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij het balans van een turn(st)er op een evenwichtsbalk als je met een vol dienblad loopt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou, een gastvrije kanjer!

Wat biedt het bedrijf?

Een marktconform salaris (BBL) of riante stagevergoeding (BOL) van €600,- (o.b.v. full-time) Een maandelijks budget voor extra's ter waarde van 300 euro per jaar (op basis van een voltijds contract), dat je kunt besteden aan jouw keuze voor bijvoorbeeld een sportschool abonnement, fietsverhuur, eten thuis laten bezorgen en nog veel meer; de keuze is helemaal aan jou! Een open en informeel bedrijf met legendarische (ja, echt!) personeelsfeesten, kerstfeesten, bijeenkomsten; Korting voor vrienden en familie op de kamers en personeelskorting in de winkels en onze restaurants; 35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam; Ontdek een van onze hotellocaties door de ogen van onze gasten: een gratis overnachting na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat is ook mogelijk ;) Een drankje aan de bar na je dienst met collega's (of alleen als je even een momentje nodig hebt); Kansen voor ontwikkeling en doorgroei

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder