Leidinggevende bediening

IJ- Kantine Leerbaan / Stage als Leidinggevende Bediening bij het leukste horecabedrijf van Amsterdam!

Meewerken in een professioneel horecabedrijf waar je aan de hand van ervaren en gemotiveerde collega’s de fijne kneepjes van het vak leert. Samen gaan we kijken wat het beste bij je past en wat je het leukste vindt. Het werk is afwisselend omdat wij veel verschillende dingen doen, van a la carte dineren tot vergaderruimtes verhuren en van high tea's tot grote evenementen. Daarbij behoren we tot de grotere restaurants van Amsterdam, werk je in een enthousiast en gezellig team en is het hier nooit saai! Kortom, de IJ-kantine is de perfecte plek om je carrière in de horeca te vervolgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet beschikken over een gastvrije instelling, motivatie om het vak te leren en goed kunnen samenwerken

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: - Werken in een enthousiast, ervaren en gezellig team - Uitzicht op een vaste baan na je stage - Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een Swapfiets, Netflix abonnement, een sportschool abonnement bij TrainMore, uit eten, borrels, activiteiten

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder