Allround Assistant Business Services

Job Finder B.V. JobFinder: Groeikansen en Teamspirit in de Werkomgeving van Morgen

Als stagiair voor allround assistent business services vervul je een veelzijdige rol in het ondersteunen van dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Je zult betrokken zijn bij administratieve taken, zoals het beheren van documentatie, en communicatieve taken, zoals het beantwoorden van e-mails en telefoontjes. Daarnaast krijg je de kans om kantooractiviteiten te organiseren en misschien zelfs financiële taken te verkennen. Wat deze stage echt interessant maakt, is de mogelijkheid om met verschillende afdelingen samen te werken. Dit geeft je waardevolle inzichten in de diverse aspecten van bedrijfsprocessen. Kortom, het is een geweldige kans om praktijkervaring op te doen en een breder begrip te krijgen van zakelijke dienstverlening.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een stagiair of werknemer als allround assistent business services zou moeten beschikken over: -Goede communicatieve vaardigheden: Om effectief te kunnen communiceren met collega's en klanten. -Organisatorisch talent: Voor het beheren van taken en documenten. -Teamspeler: Om samen te werken met verschillende afdelingen en collega's. -Initiatief nemen: De bereidheid om taken proactief aan te pakken. Deze basisvaardigheden zijn cruciaal voor het succesvol uitvoeren van taken en het bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

JobFinder biedt een stimulerende werkomgeving met tal van voordelen. Onze organisatie waardeert groei en ontwikkeling, waardoor medewerkers diverse doorgroeimogelijkheden hebben. Succes tijdens een stage kan resulteren in een vaste aanstelling. Onze lunchruimte is meer dan alleen een plek om te eten; het is een ontmoetingsplek waar collega's ideeën uitwisselen. We koesteren een hechte teamcultuur, waar iedereen bijdraagt aan het collectieve succes. Nieuwe teamleden krijgen mentorschap en begeleiding van ervaren professionals. Bij JobFinder streven we naar een positieve werkomgeving die niet alleen professionele groei bevordert, maar ook aangenaam en ondersteunend is voor alle teamleden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder