Retailmedewerker

Jumbo Wil jij ontdekken dat de wereld van Jumbo meer is dan alleen schappen vullen en kassa draaien?

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou. Hieronder zie je wat je zoal kunt leren tijdens een stage bij Jumbo. - Voldoende kassarollen en wisselgeld in de kassa’s. Je draait ook regelmatig zelf kassa. - Het verkoopklaar maken (ontvangen, controleren, registreren en uitpakken) van diverse artikelen voor servicebalie, slijterij of bloemenshop. - Het inwerken van nieuwe collega’s. - Hulp in de winkel, zoals het netjes presenteren van displays. Ook zet je producten keurig op een rij en haal je ze weg als ze kapot zijn of over datum. - Zorgen voor een perfect gepresenteerde en gevulde versafdeling. - Klanten adviseren over versproducten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Samen, ondernemen en winnen Dát is ons Jumbo DNA. Jij bent gemotiveerd, wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden. Jij deinst niet terug voor een uitdaging en pakt dan ook elke uitdaging met beide handen aan.

Wat biedt het bedrijf?

Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn. Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook? Jij als student krijgt aan de hand van de stage/bpv overeenkomst een gepersonaliseerd opleidingstraject en planning aangeboden. Alles in overleg en conform eisen van de opleiding. Je wordt begeleid door 1 van onze gecertificeerde praktijkopleiders van afdeling Klant & Commercie of Proces.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder