Business Administration & Control Specialist

MCI Services VOF Stagiair Financiële Administratie bij ILAM BV – Voor Turkssprekende Talenten in de Financiële Sector

Als stagiair bij ILAM BV krijg je een unieke kans om te werken binnen ons administratiekantoor, waar je waardevolle kennis en ervaring opdoet in de financiële dienstverlening. Je gaat werken op de afdeling administratie en boekhouding, waar je nauw samenwerkt met onze financieel specialisten en operationele manager. Hoe ziet een werkdag eruit? ` Je krijgt opdrachten die variëren van het bijhouden van financiële administratie tot het voorbereiden van financiële rapportages voor onze zakelijke klanten. Gedurende de dag ben je bezig met verschillende administratieve en boekhoudkundige taken, zoals het inboeken van facturen, crediteuren- en debiteurenbeheer, en het controleren van inkomende en uitgaande betalingen. Je leert werken met professionele boekhoudsoftware, zoals Bizzcounter en BAB.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ILAM BV zijn we op zoek naar gemotiveerde en leergierige stagiaires die affiniteit hebben met de financiële sector en die graag willen groeien in een dynamische werkomgeving. Omdat wij veel Turkse ondernemers als klant hebben, is het van groot belang dat je de Turkse taal beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Je zult regelmatig contact hebben met Turkse klanten, waardoor het essentieel is om de taal vloeiend te spreken en klanten professioneel te woord te kunnen staan. Gewenste vaardigheden en eigenschappen: 1. Taalvaardigheid: Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Turkse taal, zowel in woord als geschrift. 2. Basiskennis boekhouding: Het is een pré als je al enige kennis hebt van boekhouding en administratieve processen. Denk aan het inboeken van facturen en het verwerken van financiële gegevens. 3. Klantgerichtheid: Je bent communicatief vaardig en in staat om professioneel om te gaan met klanten, zowel telefonisch als via e-mail.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ILAM BV bieden we een unieke leeromgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een professional in de financiële sector. Tijdens je stage krijg je intensieve begeleiding van ervaren specialisten, die je helpen om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van boekhouding, belastingadvies, en financiële administratie naar een hoger niveau te tillen. Dit mag je van ons verwachten: 1. Persoonlijke begeleiding: Je krijgt een ervaren begeleider toegewezen die jou gedurende de hele stage ondersteunt, vragen beantwoordt, en zorgt voor jouw ontwikkeling. 2. Leerzame en veelzijdige werkzaamheden: Je zult diverse administratieve en boekhoudkundige taken uitvoeren die belangrijk zijn voor het reilen en zeilen van onze klanten. 3. Ruimte voor eigen initiatief: We moedigen proactieve houding en ideeën aan. Bij ILAM BV krijg je dus niet alleen de kans om jouw kennis in de praktijk te brengen, maar ook om een solide basis te leggen voor een succesvolle carrière in de financiële sector.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder