Retailmedewerker

Midnight IJburg Retail Stage: Leer de kneepjes van het vak in de bloeiende winkelomgeving van dag- en avondwinkel Midnight IJburg!

Start je carrière met een stage Bij ons! Leer alle vaardigheden die je nodig hebt Om in de toekomst jouw eigen bedrijf te beginnen. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het te woord staan van klanten, de winkel op orde houden en administratie bijhouden. Je wordt begeleid door mensen met ervaring, en je kan spoedig zelfstandig aan de slag. We zijn een leuk team en bereid om jou heel veel te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het vermogen om klanten vriendelijk te begroeten en te helpen. Goede communicatieve vaardigheden om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Klantgerichtheid en het vermogen om de behoeften van klanten te begrijpen. Effectieve communicatie met teamleden, leidinggevenden en klanten. Samenwerken met collega's om winkeltaken uit te voeren. Het beheren van de winkelvoorraad en het aanvullen van producten. Ordelijk houden van de winkel Initiatief tonen: Stiptheid Netheid

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij een enthousiaste student op zoek naar een uitdagende stageplaats? Bij Midnight IJburg bieden we jou de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, praktijkervaring op te doen en deel uit te maken van een dynamisch team. Wij geloven in het creëren van een inspirerende omgeving waar talent wordt aangemoedigd en groei wordt gestimuleerd. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om te werken aan boeiende projecten en samen te werken met ervaren professionals die klaar staan om hun kennis met jou te delen. Daarnaast zijn jouw creatieve nieuwe ideeën ook welkom. Solliciteren: Ben jij klaar voor deze uitdaging, gemotiveerd en heb je passie voor retail? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar midnightijburg@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze stage. We kijken ernaar kennis met je te maken en je te helpen een beeld te vormen van een mogelijke toekomst in de retail!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder