miss Scarlett B.V. Leergierige, vriendelijke en enthousiaste leerling gezocht
De student gaat alle processen leren en later ondersteunen in ionze keuken. We maken alles vers en daadrdoor zal een student bij ons in de keuken veel basis technieken leren en kennis opdoen van de internaltionale brasserie keukens. begeleiding zal plaats vinden door 3 ervaren koks, onder de begeleiding van onze chefkok. Inetersse in het leren van de basis vaardigheden en meehelpen tijdens het servies moet natuurlijk aanweizg zijn. We werken met maximaal 3 personen on de keuken, welke is verdeeld in een koud en warme kant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor ons is een positieve werkhouding en interesse in het koken belangrijk. We werken in een goed en gezellig team en vinden een warme persoonlijkheid ook belangrijk. Niveau 2 of 3 zou bij ons goed passen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een fijne (leer) werk plek met zeer leuke en ervaren collega's. Ons gehele team in ons restaurant kenmerkt zich door een fijne en gezellige plek, waar - als het moet- hard wordt gewerkt , maar altijd plaats is voor een gezellige sfeer. de varieteit van onze menu en drsnekkaart is voor elke leerling interessant, waarbij we 3-4 per jaar de menukaart veranderen waarbij een ieder wordt betrokken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan