Meewerkend horeca ondernemer

Mogu Malatang All-round meewerkend horeca ondernemer stagiair bij Mogu Malatang

- Gastenservice: Leer hoe je onze gasten een snelle en correcte service biedt en hoe je een gastvrije sfeer creëert. - POS-systeem: Leer alle ins en outs van ons kassasysteem. - Bar: Duik in de wereld van onze drankjes achter de bar. - Financiën: Krijg praktijkervaring met onze financiële administratie. - Innovatie: Lever een bijdrage aan de toekomst van Mogu via brainstorm en innovatiesessies . - Keuken: Bereid heerlijke soepen en leer over de Aziatisch-veganistische keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Vloeiend in Nederlands en Engels. - Een hart voor heerlijk, gezond eten en gastvrijheid. - Een leergierige instelling met sterke communicatieve vaardigheden. - Creatief en innovatief denkvermogen. - Enthousiasme voor een startup omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

- Werken in een energiek team dat openstaat voor jouw ideeën en perspectieven. - Kans om te groeien in een veelzijdige omgeving. - Stagevergoeding. - Flexibele aanpassing aan jouw interessegebieden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder