Mogu Malatang All-round meewerkend horeca ondernemer stagiair bij Mogu Malatang
- Gastenservice: Leer hoe je onze gasten een snelle en correcte service biedt en hoe je een gastvrije sfeer creëert. - POS-systeem: Leer alle ins en outs van ons kassasysteem. - Bar: Duik in de wereld van onze drankjes achter de bar. - Financiën: Krijg praktijkervaring met onze financiële administratie. - Innovatie: Lever een bijdrage aan de toekomst van Mogu via brainstorm en innovatiesessies . - Keuken: Bereid heerlijke soepen en leer over de Aziatisch-veganistische keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Vloeiend in Nederlands en Engels. - Een hart voor heerlijk, gezond eten en gastvrijheid. - Een leergierige instelling met sterke communicatieve vaardigheden. - Creatief en innovatief denkvermogen. - Enthousiasme voor een startup omgeving.
Wat biedt het bedrijf?
- Werken in een energiek team dat openstaat voor jouw ideeën en perspectieven. - Kans om te groeien in een veelzijdige omgeving. - Stagevergoeding. - Flexibele aanpassing aan jouw interessegebieden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf