Zelfstandig werkend kok

Parker's / Rosarium Zelfstandig werkend kok

Tijdens je leerperiode maak je veel verschillende situaties mee en leer je iedere dag weer iets nieuws. Je zal hier en daar zelfstandig beslissingen mogen maken en natuurlijk goed worden meegenomen door je leermeester bij de werkzaamheden zoals: het voorbereiden en mice en place van grote groepen in het onze zalen, of een fine dining groep in Restaurant Parkers . Kortom: Houd je van afwisselend werk voor zowel grote als kleine gezelschappen en wil je werken in een jong en dynamisch professional Team? Dan ben je meer dan Welkom!

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar wij als team Rosarium vooral naar kijken zijn leergierigheid, gastvrije instelling, representatief, en creatief zijn in het oplossen van knelpunten. We zullen natuurlijk een goede basiskennis verwachten wat betreft kennis, inzet, en de basis technieken van het koken maar je persoonlijkheid staat voorop!

Wat biedt het bedrijf?

Wij als Rosarium team bieden de student ten alle tijden een fijne, leerzame, goede maar ook zeer veilige werkomgeving waar de student in een jonge en gemotiveerde brigade volledige ruimte krijgt om zich/haarzelf te zijn. Het is een locatie die gelegen is aan de voet de Zuidas in het mooie groene Amstelpark. Ook vanaf het RAI-station zijn wij om nog geen 5 min. afstand. Mocht je zelfs met de auto willen komen zijn er meer dan 500 parkeerplaatsen voor de deur. Dit zijn natuurlijk leuke feiten maar waar het om draait is dat je als student { met een zeer grote en diverse vakkennis binnen het Rosarium team } aan niets zal ontbreken om de leerperiode zo geslaagd mogelijk te kunnen afsluiten. En wanneer de wens is om zelfs na deze periode te blijven is daar een mogelijkheid tot overleg over.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder