Allround mediamaker

Pop Trading Company Stagiair Allround Multimedia Pop Trading Company

- Ondersteunen bij het creƫren van visuele content, waaronder grafisch ontwerp, foto- en videobewerking. - Bijdragen aan het beheer van de sociale mediakanalen en ontwikkelen van creatieve content. - Assisteren bij het opzetten en uitvoeren van fotoshoots en videoproducties. - Assisteren in day to day visuele communicatie ( Nieuwsbrieven, webshop etc ) - Actief deelnemen aan brainstormsessies en bijdragen aan creatieve concepten. - Samenwerken met het team om de merkidentiteit en visuele communicatie te versterken. - Meedraaien in day to day ecommerce traject - video editing ( sterke meerwaarde )

Naar wie zijn wij op zoek?

- Student(e) in de richting van Media, Design, Communicatie of een gerelateerde studie. - Affiniteit met grafisch ontwerp, fotografie en videoproductie. - Affiniteit met Mode/streetwear - Affiniteit met skateboarding ( meerwaarde geen must ) - Creatief denkvermogen en oog voor detail. - Goede beheersing van relevante software (Adobe Creative Suite, Final Cut Pro, etc.). - kennis van werken met Cms websites ( Wordpress, Shopify ) - Zelfstandig, proactief en in staat om in teamverband te werken. - Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands/Engels.

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen initiatief. - Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. - Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste professionals. - Eventuele doorgroei mogelijkheden binnen bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder