Gastheer / -vrouw

RAI Amsterdam Stage F&B medewerker

Wat ga je doen? Als stagiair Food & Beverage werk je mee op de plekken waar het allemaal gebeurt: in onze restaurants, cateringlocaties en mobiele verkooppunten tijdens congressen, beurzen en evenementen. Jouw taken zijn super gevarieerd en geven je een kijkje in alle facetten van F&B. Van het uitserveren van luxe diners tot aan het begeleiden van buffetten en crewcatering, Jij regelt het allemaal. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt op de vloer en zorgt ervoor dat bezoekers de beste service krijgt. Daarnaast hoort het volgende bij je takenpakket: Voorbereiden van cateringlocaties en evenementen en mise en place. Ondersteunen bij het organiseren van de dagelijkse logistiek, zoals voorraadbeheer en het opzetten van cateringpunten. Aanspreekpunt zijn voor gasten en zorgen dat zij de beste service ervaren. Oplossen van problemen en klachten op de vloer, waarbij je actief meedenkt over praktische oplossingen. Je ontwikkelen richting een leidinggevende rol.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat breng je mee? Je volgt een mbo-opleiding in de richting van ondernemend horeca manager, gastheer/gastvrouw, hotelschool, facilitair of een soort gelijke studie. Gastvrijheid en teamwork zitten in je DNA. Je wilt graag leren over alle aspecten van Food & Beverage. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend: werken in het weekend of op wisselende tijden vind je geen probleem. Engels spreken? Geen probleem! Dat komt goed van pas bij onze internationale gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat jij van ons kan verwachten • Een unieke en inspirerende stageomgeving bij de grootste evenementenlocatie van Nederland! • Een stagevergoeding van € 750,- en 2 vrije dagen per maand (op basis van 40 uur). • Gebruik van Laptop en mobiele telefoon. • Na je stage nog geen genoeg gekregen van de RAI? Er zijn doorgroeimogelijkheden! • Een enthousiast, collegiaal en betrokken team. • Ervaren begeleiding tijdens je stage. • Ruimte voor eigen ideen en creativiteit en vrijheid en eigen verantwoordelijkheden binnen je stage. • Bouwen van een breed netwerk!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder