Gespecialiseerd kok

Restaurant Cafe de Veranda Leerplaats Gespecialiseerd kok

De student draait volledig mee in de keuken. met betrekking tot . Te letten op smaak, HACCP, versheid van de produkten, juiste planning. De student gaat leren om in een professionele keuken te mee te draaien dwz bestellingen maken en opruimen, zelfstandig een parti manegen. Leidingeven, leerlingen opleiden met betrekking op het leermeester diploma. Creatief zijn, gerechten bedenken en ontwikkelen, calculeren, menu enginering.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over sociale vaardigheden, leergierig, positieve instelling, nieuwsgierigheid. Capaciteit om mee te denken met nieuwe produktie processen. Creativiteit, denken in oplossingen en niet in problemen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt doorgroeimogelijkheden, vaste aanstelling, gezellig team, leuke collega's. Ook zijn we gedreven, hebben passie voor het vak, gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en daar word de student in getraind om de gasten een heerlijke middag/ avond te bezorgen. Ook organiseren we werkbezoeken bij onze leveranciers om de kennis van ons team uit te breiden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder