Kok

Restaurant de Silveren Spiegel Jouw ideale keuken !! leerling kok gezocht die op hoog niveau wil werken.

Ben jij de kok in opleiding die een goed begin van zijn of haar carrière wil bij een leuk jong team, wil jij het vak leren bij een modern bedrijf ? Wij werken ambachtelijk met de Fine Dutch Cuisine en houden wel van aanpakkers, leergierig, sociaal. solliciteer dan nu bij ons. Onze jonge Chef Yves van der Hoff kan jou alle kneepjes van het vak leren. Als leerling kok heb je gedeeltelijk de leiding en ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken. Je werkt volgens vast instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden van leerlingen en op de naleving van de hygiënevoorschriften. Je communiceert collegiaal en doeltreffend met het keuken- en bedienend personeel.Bewaken van kwaliteit, houdbaarheid en hygiëne volgens HCCP voorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn vooral op zoek naar creatieve koks , die rustig en netjes werken in een jong team. Zondag en Maandag Gesloten (uitzondering Feestdagen)

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein hecht team. Pas je goed bij ons dan is een vaste aanstelling een optie ! Video's: https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel7.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/Reel9.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel8.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel7-1.mov

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Video Link

lees verder