Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant de Silveren Spiegel Wil jij de perfecte gastheer of vrouw worden ?

Voert voorbereidende werkzaamheden uit: Werkt met de kassa. Schent wijnen uit. Neemt reserveringen aan. Ontvangt gasten. Adviseert gasten en neemt de bestelling op. Maakt dranken serveergereed. Serveert de bestelling en ruimt af. Creƫert en onderhoudt de sfeer. Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid. Voert afrondende werkzaamheden uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn vooral op zoek naar enthousiaste gastheren /vrouwen , die rustig en netjes werken in een jong team. Wij leiden al 40 jaar leerlingen op. Top 3 van Tripadvisor en aanbeveling Michelin. Een eetervaring om nooit te vergeten Elegantie, traditie en gastvrijheid zijn de kernkenmerken van een van de beste restaurants van Amsterdam, de Silveren Spiegel. Het restaurant dateert uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Een uniek avondje uit in een adembenemende omgeving passend bij Rembrandt en Vermeer. Het restaurant is nog nooit zo bekend geweest om zijn delicate benadering van de fijne Nederlandse keuken, dan onder het huidige eigendom van Familie van der Hoff. Je kunt hier dineren in de stijl van eeuwenoude traditie en in harmonie van de seizoenen.

Wat biedt het bedrijf?

* Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. * Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma. * Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering. * Een uitdagende baan * Een plezierige en vriendelijke werkomgeving.. * Realistische en flexibele werktijden en pauzes. * Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden. * Bij toerbeurt een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar. Wij leiden al 40 jaar leerlingen op. Zondag en Maandag vrij en schooldag. (feestdagen uitgezonderd)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder