Restaurant Lastage Leer het vak bij Restaurant Lastage! In ons kleine team is alles elke dag een beetje beter dan de dag ervoor.
Bij ons proberen we iedere keer weer een stapje verder te gaan in onze eigen ontwikkeling. Wil jij ook elke dag een net wat betere kok worden dan dat je de dag ervoor was? Gezelligheid en hard werken horen daarbij, maar vooral liefde voor het vak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Neem je al vergaarde kennis mee en geef die door. Met het team gaan we verder met het ontwikkelen van receptuur en gerechten. Daar kan jouw kennis aan meedragen. Ben je gezellig en houd je van hard werken in een klein team?
Wat biedt het bedrijf?
Bij Restaurant Lastage krijg je de kans om te leren in een klein, hecht team onder leiding van een ervaren chef. Je leert de fijne kneepjes van de klassieke én moderne keuken, werkt met mooie, verse producten en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen op hoog niveau. Omdat Lastage maar 26 gasten tegelijk bedient, draait het om aandacht, precisie en kwaliteit – geen massa, maar écht koken. Je wordt serieus genomen als leerling, werkt mee aan alle onderdelen in de keuken en krijgt persoonlijke begeleiding. Heb jij passie voor koken en wil je jezelf écht verbeteren? Dan is Lastage dé plek om te groeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan