Slagerij Louman
Uitbenen, toonbank vullen, gehakt maken en aanverwante producten maken, schoonmaken. Allround werkzaamheden uitvoeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Standvaardigheid, hygiene, enthousiasme
Wat biedt het bedrijf?
Alle factoren van het slagersvak
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
lees verder