Marketing & Communication Specialist

Sliced GEZOCHT: Social Media Creative in Amsterdam!

Heb jij een passie voor design en marketing, en barst jij van de creativiteit? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken! Wij zijn een social media agency gedreven door creativiteit en vernieuwing. We creëren onder andere social media huisstijlen, concepten, foto’s en video’s en andere toffe content. Lijkt jou dat wat? Lees dan snel verder! Je gaat meedenken over social media concepten zoals video's en foto's. Ontwerpen van visuals en grafische elementen voor social media. Je woont draaidagen bij en je assisteert met opname. Meewerken aan het ontwikkelen van marketingcampagnes. Op verschillende fronten worden ingezet om het gehele proces te leren kennen. Super leerzaam dus! Het is ook niet een vereiste om alle facetten uit te voeren. We kijken samen wat je wel of niet kan doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je doet een studie in de richting van Marketing/Audio-visueel/Communicatie Je kunt creatief denken en wilt dit verder ontwikkelen. Je hebt enige kennis van en ervaring met Canva, Illustratrator en Photoshop Je bent leergierig. Je voelt je helemaal thuis in socials Jouw creatieve inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt in het visualiseren van concepten en bedenken van creative ideeën. No worries, je hoeft nog niet alles te kunnen, want je wordt goed begeleid. Verder werken we bij Sliced Creative in een klein team en daarom zijn wij op zoek naar een echte duizendpoot die wellicht ook na de stageperiode ons team komt versterken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Sliced Creative zijn we dol op creativiteit. We bieden jou een leerzame, gezellige en fijne stageplek. Tussen de werkzaamheden door gaat er geen dag voorbij waarbij we niet hebben gelachen. Ook genieten we regelmatig van een heerlijke rotirol of broodje hete kip van de Surinamer om de hoek. Naast een gezellige werkplek bieden wij jou persoonlijke begeleiding en kun jij aangeven waarin jij jezelf nog wilt ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder