Meewerkend horeca ondernemer

Sofitel Legend the Grand Amsterdam F&B Service Stagiair

Tijdens je stage krijg je de kans om kennis te maken met een van onze twee restaurants: de Garden Bistro 'Oriole' en het fine dining restaurant 'Bridges'. Leer over verschillende wijnen en gerechten, evenals verschillende serveerstijlen en service verlenen op hoog niveau. Je krijgt de mogelijkheid om uitstekende, gepersonaliseerde service te verlenen en dagelijks in contact te staan met onze gasten. Samen bepalen we welke F&B-afdelingen het beste bij jou en je leerdoelen passen. We kunnen ook een combinatie maken tussen verschillende afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ingeschreven in een hospitality studie. Nauwkeurig werken met aandacht voor detail. Je spreekt Engels op zakelijk niveau.

Wat biedt het bedrijf?

Ons team is jong en vol passie en motivatie. The Grand hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele groei, daarom hebben we een fulltime trainingsmanager die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Niet alleen tijdens, maar ook na je stage zien we mogelijkheden en carrièrekansen. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende cross-trainings in diverse afdelingen te volgen om je hotelkennis te verbreden. De stagevergoeding is €600 bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 38 uur. Daarnaast kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen. Elke dag kun je genieten van een gratis maaltijd in onze personeelskantine. Ga je graag uit eten en drinken? Goed nieuws! Je krijgt tot 50% F&B korting op in restaurants bij 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder