Marketing & Communication Specialist

Stichting Granate Ben jij een creatieve geest met een voorliefde voor kunst en cultuur?

Ben jij een creatieve geest met een voorliefde voor kunst en cultuur, met name de woordkunst? Houd je van schrijven, afbeeldingen maken/ontwerpen en social media? Zit je in het tweede, derde of vierde jaar van een opleiding HBO/WO communicatie, journalistiek of doe je een andere relevante studie? Kom dan vanaf september stage lopen bij de veelzijdige cultuurorganisatie Granate en zet je talent en kundigheid in voor een inclusieve cultuur in Nederland. Wat ga je bij Granate doen? Meedenken over, of het zelf bedenken van de content voor uitgaande nieuwsbrieven, persberichten en social media kanalen van Granate maken of vinden van gepast beeldmateriaal dat de content versterkt Analyseren van bezoekersgedrag van de social media kanalen en bedenken hoe je dat gedrag in positieve zin kunt veranderen Vergroten van de vindbaarheid van Granate op social media Bedenken van of meedenken over nieuwe campagnes die onze activiteiten en projecten ondersteunen en onze doelgroep inspireren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent bezig met een opleiding (media en redactie, journalistiek of communicatie en marketing) Je hebt kennis van en ervaring in fotografie, videografie en beeldbewerking Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid Je hebt oog voor detail en werkt slim en efficiƫnt Je bent gedreven en trots op je resultaten.

Wat biedt het bedrijf?

Leerzame en uitdagende opdrachten waar je je creativiteit echt in kwijt kunt Een unieke locatie aan de Keizersgracht (tegenover de Westerkerk) Een warme en prettige werkplek met een fantastisch team Gevarieerde werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder