Allround mediamaker

Stichting Sail Amsterdam Stagevacature Communicatie en vormgeving bij SAIL Amsterdam

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit: content(kalender) maken voor de social media uitingen (Instagram, Facebook, X, LinkedIn), maken van nieuwe foto’s en bewerken van beelden, de website sail.nl onderhouden en updaten en creatieve en inspirerende content bedenken. Daarnaast word je uitgedaagd om mee te denken over bijzondere en aansprekende communicatie-activaties en aanvullend onderzoek te doen over wat welke bezoekerscategorie naar SAIL trekt en hoe we daar middels communicatie op in kunnen spelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een jong talent dat zich herkent in (een groot deel van) onderstaande trefwoorden: student met affiniteit voor marketing/communicatie, creatief, doener, goed gevoel voor taal en beeld, communicatief vaardig, goede schrijfvaardigheid in het Nederlands (bij voorkeur ook in het Engels), secuur, affiniteit met SAIL, overzicht kunnen houden, design-vaardigheden zijn een pré (bijv. Indesign en Photoshop), paar stappen vooruit kunnen denken, enthousiast, passie voor verhalen vertellen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de mogelijkheid om het komend half jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie in te zetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL, ervaring op te doen in de dynamische omgeving van de evenementenbranche, een uniek evenement als SAIL op je CV te zetten en je samen met andere talenten in te zetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kan zijn. Ben jij klaar om jouw creativiteit op communicatiegebied met alle SAIL-fans te delen? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar silvie@sail.nl.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder