The BootClub Wil jij een unieke, sportieve, healthy stage & een verschil maken? Kom bij The BootClub!
Wij zoeken enthousiaste mensen die zin hebben in een unieke stage bij onze meerdaagse Bootcamps in 2021. Jij bent degene die een sleutelrol vervult binnen onze Bootcamps. Je verzorgt onder andere de voeding en hebt veel contact met de deelnemers. Van dichtbij draag je dus bij aan bijzondere veranderingen naar een gezonde leefstijl! Jij bent iemand die wel houdt van een uitdaging. Je kunt zelfstandig goed taken uitvoeren en je voelt je verantwoordelijk voor de taken die je krijgt. Je houdt van sporten en/of goede voeding. Je wordt onderdeel van de Bootcamps die wij organiseren. De bereiding van voeding is je hoofdtaak. Maar eigenlijk zal je allerlei verschillende taken krijgen erbij krijgen, denk aan de organisatie van avondactiviteiten, ondersteuning bij sportlessen, boodschappen doen, foto's nemen, mensen in een dip motiveren, et cetera. Natuurlijk is er ook ruimte voor het werken aan je persoonlijke stage-opdrachten. Meer info? Zie: https://www.the-bootclub.com/werken-bij-vacature
Naar wie zijn wij op zoek?
Spontaan, houdt van koken, creatief met kruiden, gezellig, motiveren van mensen, hard werkend, sportief, zorgzaam
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een unieke stage plek, je wordt echt onderdeel van het team. Ziet van dichtbij wat voor verhalen onze deelnemers hebben en welke grenzen zij verleggen om een gezonde leefstijl te creƫren. En jij kan degene zijn die hen daarin ondersteunt. We werken hecht samen, plezier is een groot onderdeel naast het hard werken. Daag jezelf, je teamleden en onze deelnemers uit het beste in zichzelf naar boven te halen!
Wat ga je leren?
- Zorgdragen voor voedsel
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
- Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten