The Dylan Amsterdam Lijkt het jou leuk om alles te leren over de F&B in een uniek vijf sterren boutique hotel? Dan is dit jouw kans
Als Food & Beverage Stagiair(e) zal je voornamelijk werkzaam zijn in Bar Brasserie OCCO, waar ook de heerlijke binnentuin bij hoort. Bar Brasserie OCCO staat voor vakmanschap en kwaliteit. Bekend vanwege de Coffee & Latte Art en tegenwoordig ook zeker van Tea Art. Verse bladeren uit alle thee-uithoeken van de wereld worden voor ons geselecteerd en met het mooie achtergrond verhaal door ons geserveerd. Ook van Cocktails maken wij heuse Art works; van huisgemaakte non-alcoholische Gin tot Bloody Mary van huisgemaakte gefermenteerde tomatensap. De dag begint in Bar Brasserie OCCO met het ontbijt, ’s middags is er plaats voor lunch en High Wine, en ’s avonds wordt er zowel gedineerd als geborreld. Je bent uiteindelijk in staat om zelfstandig diensten te draaien en hierdoor veel te leren over de dagelijkse gang van zaken binnen de Food & Beverage afdeling. Hiernaast word je ook ingezet in Restaurant Vinkeles en bij banqueting partijen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Herken jij je in onderstaande punten? Je studeert aan de hotelschool of soortgelijke opleiding. Je bent gastgericht en sociaal. Je kunt zelfstandig werken. Je werkt accuraat en nauwkeurig. Je kunt goed omgaan met stress en bent een echte doorzetter. Je spreekt zowel Nederlands als Engels.
Wat biedt het bedrijf?
Wat kunnen wij jou bieden? Stagevergoeding van € 700 op basis van een fulltime stage. Mogelijkheid tot huren van huisvesting in hartje Amsterdam. Staff Rate bij The Leading Hotels of the World. Korting bij Twee Michelinsterren Restaurant Vinkeles en Bar Brasserie OCCO.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten