Medewerker sign

TintTotaal Stageplaats Grafisch Vormgever Sign: Ontwerp en Realiseer Impactvolle Reclameprojecten bij TintTotaal!

Ben jij een creatieve student met een passie voor grafisch ontwerp en de sign branche? Zoek je een uitdagende stage waarin je je ontwerpskills kunt toepassen en ontwikkelen? Dan zijn wij bij TintTotaal op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als stagiair Grafisch Vormgever binnen onze sign-afdeling werk je aan een breed scala van ontwerp- en signprojecten. Je werkt op de sign-afdeling van TintTotaal, een toonaangevend reclame- en signbedrijf. Hier werk je nauw samen met een team van grafisch vormgevers, het voorbereidings- en montageteam om de beste resultaten voor onze klanten te realiseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Welke taken heb je? Ontwerpen en vormgeven van diverse producten zoals logo’s, huisstijlen, voertuigreclame en bewegwijzering Creëren van full color prints en beletteringen op verschillende ondergronden Maken van visuele impressies voor klanten Samenwerken met het voorbereidings- en montageteam voor de beste eindresultaten Wat ga je leren? Tijdens deze stage krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerp en de sign branche te verdiepen. Je leert: Effectieve communicatie en samenwerking binnen een professioneel team Creatieve contentcreatie en grafisch ontwerp specifiek voor de sign industrie Voorbereiden en toepassen van beletteringen en bestickeringen Het maken van visuele presentaties en impressies voor klanten

Wat biedt het bedrijf?

Bij TintTotaal bieden wij jou een unieke kans om je te ontwikkelen binnen de dynamische en creatieve wereld van sign en reclame. Wat je van ons kunt verwachten: Uitdagende Projecten: Werk aan diverse en boeiende projecten, van voertuigreclame tot gevelreclame en bewegwijzering, waarbij je elke dag je creativiteit kunt inzetten. Professionele Begeleiding: Leer van ervaren professionals in de sign branche die je ondersteunen en begeleiden gedurende je stageperiode. Creatieve Vrijheid: Krijg de ruimte om je eigen ideeën in te brengen en te experimenteren met verschillende ontwerpen en technieken. Teamwork: Werk nauw samen met een enthousiast en toegewijd team van grafisch vormgevers, voorbereiders en monteurs. Moderne Werkplek en nog veel meer! Bij TintTotaal krijg je de kans om je stempel te drukken op de visuele communicatie van onze klanten en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team. Kom bij ons stage lopen en ontdek de mogelijkheden in de wereld van sign en reclame!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt sign(deel)producten
  • B1-K1-W1 Bereidt de signwerkzaamheden (materiaal)technisch voor
  • B1-K1-W2 Bereidt de signopdracht digitaal voor
  • B1-K1-W3 Verwerkt de signopdracht met behulp van de noodzakelijke apparatuur
  • B1-K1-W4 Werkt sign(deel)producten af en assembleert
  • B1-K1-W5 Maakt sign(deel)producten transportklaar
  • B1-K1-W6 Voert bestands- en opslagbeheer uit van de productiebestanden
  • B1-K1-W7 Ruimt de werkplek op
  • Monteert sign(deel)producten en levert ze op
  • B1-K2-W1 Bereidt de montage van sign(deel)producten voor
  • B1-K2-W2 Monteert sign(deel)producten
  • B1-K2-W3 Levert sign(deel)producten op

lees verder