Allround mediamaker

Uncover B.V. Stageplaats Mediamaker in graveerstudio hartje Amsterdam

Bij Uncover draait het om één ding: making things personal. Wij graveren (bijna) alle soorten alledaagse objecten en materialen in opdracht van onze klanten en personaliseren deze tot bijzondere creaties met behulp van onze lasermachines. Wij doen dit niet alleen voor consumenten, maar ook op grote schaal voor bedrijven. Tijdens je stage zal je voornamelijk bezig zijn met het maken van ontwerpen voor onze klanten, het leren graveren op verscheidene producten/materialen en het beantwoorden van vragen van klanten over het ontwerp- en graveerproces. We laten je kennismaken met het gehele proces, van concept tot eindproduct en als onderdeel van de stage zul je zelfstandig een productgravering gaan ontwerpen en graveren met een van de lasermachines voor onze webshop. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met klantencontact, een gezonde dosis humor hebt, natuurlijk creatief en lef om nieuwe technieken uit te proberen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Adobe Illustrator. Affiniteit met klantencontact. Creatief. Vindt het leuk nieuwe dingen te leren. Een positieve instelling.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een fantastische leer- en werkplek in hartje Amsterdam bij een fantastisch bedrijf en team met veel ruimte voor gezelligheid! Een stage met veel afwisseling waar elke dag en ieder project anders is. Een stagevergoeding. Lunch op kantoor wordt door ons verzorgd. Het is mogelijk om (deels) vanuit huis te werken. Stagelopen bij een van de meest leuke plekken in Amsterdam. Stageperiode in overleg.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder