Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek

Wild Child Cacao Leer de ambacht van chocolade maken.

Als medewerker krijg je de uitdaging om chocolade te maken, vanaf de boon! het is een ambachtelijk process met meerdere stappen die je allemaal geleidelijk aan zult leren en proeven. Hier hoort bij: cacao bonen selecteren, roosteren, kraken, machines vullen, leren tempereren, chocolade inpakken, werkplek schoon en overzichtelijk houden en mogelijk nieuwe producten ontwikkelen. De stageplek is open voor verschillende periodes in het jaar. Per direct of later: mail ons voor de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede focus en concentratie, zelfstandig kunnen werken, durven vragen wanneer nodig is, oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als het klikt van beide kanten is er een mogelijkheid tot vaste aanstelling! Daarnaast creƫren we altijd een fijne, gezellige en open sfeer op de werkvloer.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces beheersen
  • P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder