Schilder

YEM Schilders Leerling schilder: bouw mee aan een stralende toekomst bij ons schildersbedrijf.

Als leerling bij ons schildersbedrijf werk je direct mee aan diverse schilderprojecten, van renovatie tot nieuwbouw. Je begint je dag op de projectlocatie en leert van ervaren collega's over schildertechnieken, voorbereiding, kleuren en coatings. Je krijgt taken zoals schuren, afplakken en schilderen, en je leert veilig en efficiënt te werken. Na verloop van tijd krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en ontwikkel je je vaardigheden om uiteindelijk als zelfstandige schilder aan de slag te kunnen. Samen creëren we een leerzame en inspirerende omgeving!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde leerling met een passie voor schilderwerk, die leergierig is en graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt oog voor detail en bent in staat nauwkeurig te werken, ook onder druk. Basiskennis van schildertechnieken is een pluspunt, maar geen vereiste; we vinden een positieve werkhouding belangrijker. Je moet goed kunnen samenwerken in een team en bereid zijn om instructies van ervaren collega's op te volgen. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, zodat je je kunt aanpassen aan verschillende projecten en werkomstandigheden. Als je enthousiast bent en graag wilt leren, dan pas je perfect bij ons schildersbedrijf!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende leerplaats met kansen om je schildervaardigheden in de praktijk te ontwikkelen. Je krijgt begeleiding van ervaren vakmensen die je stap voor stap laten groeien in het vak. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten, waardoor je ervaring opdoet met verschillende schildertechnieken en stijlen. We zorgen voor een veilige en stimulerende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien. Bovendien krijg je de kans om na je leerperiode een vaste plek in ons team te verwerven. Kortom, een ideale start voor een succesvolle carrière als schilder!

Wat ga je leren?

  • Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Levert werkzaamheden op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder