Zelfstandig werkend kok

De Herberg van Anderen Leer voor zelfstandig werkend kok met uitsluitend verse ingredienten, in een klein dynamisch bedrijf

We zijn een jong bedrijf waar koken hoog in het vaandel staat. Hier kun je veel bijleren en je talenten ontwikkelen. Als je laat zien dat je bekwaam bent, krijg je ook zelfstandigheid en vrijheid. We doen alles vers! We koken de fonds nog op de oude Franse wijze. De chef-kok heeft zijn opleiding in Frankrijk voltooid en daar 4 jaar gewerkt. Daarna 10 jaar gekookt rond Maastricht. Er is hier heel veel te leren voor koks in opleiding. Het culinaire gedeelte is de trots van ons hotel. Jacques Hermus van de column "Buiten de deur" in Het dagblad van het Noorden, is in 2019 2keer bij ons langs geweest! Hij schreef de eerste keer een lovende recensie en de tweede keer bekroonde hij ons met een plaats in de top 10 van 2019! Help jij mee ons vaandel hoog te houden?

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die betrouwbaar is en graag wil leren. Juiste houding, iets aan willen nemen en iets op willen pakken zijn daarbij erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie leerbaan met een eigen partie. Een keer per week wisselen met de chef om zo de warme kant te leren. Na de opleiding is er een baan met een mooi contract beschikbaar voor de juiste kandidaat!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder