Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Naam Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Leerbedrijf ID 100676186
- KvK naam St. Anna Ziekenhuis
- KvK nummer 17127118
- KvK vestigingsnummer 000021867151
- Bedrijfsindeling Algemene ziekenhuizen
- Telefoon +31402864387
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
-
Opleidingsgebieden
- Sport - Crossover VLA oud
Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Naam Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Leerbedrijf ID 100676186
- KvK naam St. Anna Ziekenhuis
- KvK nummer 17127118
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 12-7-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 31-8-2021
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 25-1-2021
Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl (B1-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijl (B1-K1-W2)
- Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid (B1-K1-W3)
- Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s (B1-K1-W4)
Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl (B1-K2)
- Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast (B1-K2-W1)
- Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op (B1-K2-W2)
- Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer (B1-K2-W3)
- Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Voeding- en leefstijladvies (23346)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voeding- en leefstijladviseur (26024)
Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Naam Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)
- Leerbedrijf ID 100676186
- KvK naam St. Anna Ziekenhuis
- KvK nummer 17127118
Contactpersonen (2)
-
Isabelle Corstens Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Sandra de la Roij-Mulders Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Voeding- en leefstijladviseurRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVoeding- en leefstijladviseur, Vakexpert voeding en voorlichting
Vakexpert voeding en voorlichting