Hotel Pilar ALL ROUND STAGE
Je bent verantwoordelijkheid Je bent ambassadeur en de drijvende kracht met oog voor het concept Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen Je beheert de opening of de sluiting Je zorgt voor een vlotte en optimale service Je houdt het resultaat en budget mee in het oog Je zorgt voor hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen Je volgt de administratieve procedure op Je werkt gestructureerd Je waarborgt de veiligheid
Naar wie zijn wij op zoek?
Je ben een harde werker en stressbestendig Je komt altijd op tijd en bent een teamplayer Je kan zelfstandig werken Je ben nieuwsgierig en leergierig Je bent een warm persoon, vriendelijk en focust op de gasten Je bent georganiseerd Je straalt een frisse energie uit en je bent positief ingesteld
Wat biedt het bedrijf?
Jong bedrijf, met jong, leuk en dynamisch team Toekomst- en groeiperspectief Stagevergoeding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf